HTML

Novelláim

Novellákat, verseket, vagy esetleg hosszab történeteket fogok majd írni.. Remélem majd teccik:9 nagy cupp!! És sok komi gyűlik össze:D Puszaa

Friss topikok

  • Tom Kaulitzné: Köszííkie:) Aresh vagy. Puxíí♥(K) (2008.07.07. 13:59) Anyu nee!!
  • Tom Kaulitzné: Köszönöm:) (2008.07.06. 21:39) Mindig csak veszekedés
  • Tom babym: köszike... pusza (2008.03.28. 20:55) A szomorú napon
  • Kyky: Ez tök jó lett :-) (2008.03.28. 17:47) Hiába menekülsz
  • Tom babym: Jajj, én is cejetlek babóóm:D CupPp(L) (2008.03.14. 14:53) Hóesés

Linkblog

Mindig csak veszekedés

2008.02.26. 17:22 Tom babym

Na csinizek egy novellát, de ezt úgy akarom hogy a billentyűzet elázzon:D:D XD!! Na cupp:) Komit. Mindenképett halgass lassú számot a TH-tól.





3 szó. Melinda & Bill. Ők egy igazi álompár, de csak akkor ha valahol meg kell jelenniük.  Az utcán kézen fogva sétálnak de belül megölnék egymást. Ez volt azon a végzetes napon is. Épp egy vacsorára voltak hivatalosak, de már azon összevesztek hogy ki, mit vegyen fel. Melinda és Bill mondta a magáét, és már-már ott tartottak hogy Bill megpofozza Melindát. Végre a kocsi megérkezett, beszálltak és indultak. Mikor odaértek, kézen fogva bementek, leültek az asztalhoz és vártak. Bill ahogy ránézett Melindára, a szemével ölt. Melinda sem volt jobb, de ekkor kifakadt.
-Elegem van belőled Bill Kaulitz, mindig játszod a jófiút, belül pedig meg tudnál ölni, ahogy én is téged. Minek csináljuk ezt? Miért nem megyünk külön? Én jobba, te balra. Fejezzük be, szakítsunk.-Melinda de a végére már elsírta magát.
-Felőlem.-Bill és meghúzta a vállát
Melinda odamnet Bill elé, a szmébe nézett és pofonvágta. Fájt a fiúnak de még sem adhatta neki vissza, mert ő mégis csak lány. Az egész étterem őket nézte. Melinda fogta a cuccát, és elment. Hazaért, megfürdött, de álom nem jött a szemére. Fogta magát, felöltözött, és gondolta elmegy sétálni. Míg ő sétált Bill, az ügyfeleknek játszotta az agyát. De ekkor az étterembe, betört valaki. A férfinél volt fegyver is, de azt mondta csak akkor használja, ha valaki, "hősködik". Bill érezte hogy bajban van, de nem tett semmit. Kezdte megunni és felállt. A pasi ekkor meghúzta a ravaszt és Billre lőtt. A fiú hasába landolt a golyó, és felordított. Melinda érezte, hallotta, hogy valami baj van. Elindult az étterem felé, ahol már egy lerombolt éttermet látott. Beszaladt, de az egyik ember elkapta a karját, és azt mondta neki.
-A barátja megfog halni.-Ember és elszaladt
A lány szaladt a barátjához, de Bill már alig lélegzett. Látta Melinda könnyes arcát, azt is hogy szenved. De Melinda csak sírt, és sírt. Bill nézte a lányt akinek a könnyei az arcára hullottak. Melinda egy fájó pillantással a fiúra nézett és azt mondta neki.
-Bocsáss meg szerelmem, a sok veszek...veszekedés ellenére.... én....én...én szeretlek.-Melinda és már zokogott
-Én...én is.. tég...tége..d.-Bill és elszállt belőle az élet.
Melinda ordított egyet, és a könnyei záporoztak.
-Ne menj el Bill. Kicsim. Kérlek. Könyörgök Bill, én.. imádlak. Kicsim..-Melinda kérlelte a fiút de hiába. A fiú már nem él. Meghalt, örökre elment. A lány fel sem fogta mi történt. Mikor kiértek a mentősök, a lány még mindig a fiú kezét szorongatta. 
-Engedje el hölgyem.-Szólt a mentős Melindának
-Nem. Tűnjön innen. Itt maradok vele örökre.-Melinda üvöltve
-Kérem.-Mentős, és elvitték onnan Melindát.
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee. Neeeeeeem. Eresszenek.-Melinda üvöltve
A temetésen, Melinda állt az első sorba, és csak azt kérdezte mgától hogy: Miért??? Miért???
A lány úgy érezte ő a hibás. De nem ő volt, hisz nem ő ölte meg. Mikor vége lett a temetésnek, a lány még mindig a sírkő előtt állt, és sírt. A fiút akit annyira szeretett, még ha ezt veszekedéssel is tudatta Billnek. Már elment örökre. A lánynak a telefonjába van egy kép amin ők vannak. A lány ezt örökké megőrzi, és ha lesz egy másik barátja, majd meggmutatja neki, hogy egykor vele, volt ilyen boldog, mint most.

Na rem teccet. Kicsit könnyeztem, de nem naon. Érzékeny vok:) Na pucc, Komit;)

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkaulitznovella.blog.hu/api/trackback/id/tr70355411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NicoLetti 2008.02.26. 20:38:29

Baszod Pityu itt bőgök:'(:'(
Azért jó:D

Tom babym 2008.02.26. 20:39:53

Nem baszom Maris, de azért köcc!!! :) Are vagy!! Ne pityeregj :( :)

NicoLetti 2008.02.26. 20:40:41

Már nem sírok:D De akkor is szép!!!!

Tom babym 2008.02.26. 20:46:25

oké!! Köszike!! Are vagy

Bill fan 2008.02.29. 13:31:53

áá beám naon jóóóóóóóó lett a récc nagyon sírtam rajta :'( cejjue naon

Zsú(újj szerki!) 2008.02.29. 16:37:20

Ohh:$ köcc:D Are vagy!! Pusza:D

Melcsi 2008.05.01. 16:33:39

Hát ez naon ott van
süti beállítások módosítása